ایندیزاین چیست؟

ایندیزاین چیست؟ با ما در این مقاله از سایت بنرساز همراه باشید تا به معرفی یکی از نرم افزارهای کاربردی Adobe بپردازیم...

ایندیزاین چیست؟ شرکت ادوبی Adobe یکی از محبوب ترین شرکت های تولید نرم افزار در جهان است که در زمینه طراحی و گرافیک تخصص دارد. از جمله نرم افزارهای بزرگ تولید شده این شرکت می توان به فتوشاپ، ایلاستریتور، افترافکت اشاره کرد. ایندیزاین InDesign از دیگر نرم افزارهای پرطرفدار و کاربردی این شرکت است که در ادامه به معرفی کامل آن می پردازیم.

نرم افزار ایندیزاین چیست؟

ایندیزاین نرم افزاری برای صفحه آرایی و چاپ است که در چیدمان مطالب در طراحی بروشور، پوستر، مجلات، روزنامه، کتاب و … مورد استفاده قرار می گیرد. ایندیزاین به یکی از نرم افزارهای استاندارد در صنعت چاپ و همچنین رسانه های دیجیتال تبدیل شده است که توسط متخصصان گرافیک و بازاریابی مورد استفاده قرار می گیرد. این نرم افزار پر کاربرد مخصوصا برای اسناد چند صفحه ای و طرح‌بندی‌هایی که متن و تصویر را ترکیب می‌کنند کاربرد دارد.

استفاده از ایندیزاین با اینکه سخت نیست، اما برای طراحان گرافیک حرفه ای در نظر گرفته شده است. اگر تجربه استفاده از فتوشاپ یا ایلاستریتور دارید، می توانید با چند آموزش از آن استفاده کنید.

کاربرد نرم افزار ایندیزاین

ایندیزاین ویژگی های پیشرفته ای برای آماده سازی چاپ دارد. از جمله این ویژگی ها می توان به فضای اضافه، تفکیک رنگ، خط برش و پریفلایت اشاره کرد. این ویژگی ها باعث می شود طرح شما دقیقا همانطور که بر روی صفحه نمایش می بینید، چاپ شود. از ایندیزاین می توانید به تنهایی یا در کنار سایز نرم افزارهای ادوبی استفاده کنید. به عنوان مثال، با توجه به اینکه خود ایندیزاین قابلیت طراحی گرافیک حرفه ای ندارد، می توانید در فتوشاپ یا ایلاستریتور تصاویر، وکتورها یا المان های دیگر را طراحی و به ایندیزاین منتقل کنید.

و اما قابلیت های اصلی ایندیزاین:

  1. مستر پیج (Master Page): یک صفحه غیرچاپی است که می توانید از آن به عنوان الگو برای بقیه صفحات سند خود استفاده کنید. با این قابلیت می توانید با یک ادیت، صفحات متعددی را همزمان ادیت کنید.
  2. تغییر اندازه محتوا در فریم ها: بخش مهمی از ایندیزاین تغییر اندازه محتوا است که می توانید فریم های متن و تصویر را به دلخواه دستکاری کنید.
  3. خطوط شبکه‌ ای، راهنماها و ابزارهای هم‌ترازی: این ابزارها به هم‌ترازی و هماهنگی طرح‌بندی دقیق به شما کمک می کنند.
  4. قابلیت های پیشرفته تایپوگرافی: ایندیزاین طیف گسترده ای از قابلیت های تایپوگرافی مثل ترکینگ (فاصله‌گذاری بین تمام حروف) و کرنینگ (فاصله‌گذاری بین دو حرف) و پشتیبانی پیشرفته OpenType را ارائه می دهد.
  5. ابزارهای ادیت و دستکاری عکس: ویژگی های ابتدایی ادیت عکس مثل برش، تغییر اندازه و … را دارد.
  6. فرمت های تصویر و بهینه سازی برای چاپ: می توانید از طرح های خود را در طیف گسترده ای از فرمت ها خروجی بگیرید یا آنها را برای چاپ یا خروجی دیجیتال بهینه کنید.

امیدواریم در این مقاله توانسته باشیم شما را کمی بیشتر با نرم افزار پرکاربرد ایندیزاین آشنا کرده باشیم. نظرات و پیشنهادات خود را حتما با ما در میان بگذارید! همچنین برای اینکه اطلاعات بیشتری در رابطه با انواع بروشورها داشته باشید، پیشنهاد میکنیم مقاله “انواع تا کردن بروشور” را از بخش مقالات سایت مطالعه کنید .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 5]
هادی سیفی
هادی سیفی
هادی سیفی متولد خرداد ماه سال 1374 با مدرک کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی از سال 1400 در زمینه طراحی گرافیک و مقاله نویسی فعالیت خود را آغاز کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در این مقاله می‌خوانید: