بهترین نرم افزارهای ادیت ویدئو برای گوشی

بهترین برنامه ادیت ویدیو با گوشی

بهترین برنامه ادیت ویدیو با گوشی های اندروید و iOS کدامند؟ اگر شما هم عاشق ادیت ویدیو با گوشی هستید، با ما همراه باشید!
در این مقاله می‌خوانید:

بهترین برنامه ادیت ویدیو با گوشی کدام است؟ تولید محتوا و ساخت و تدوین ویدیو به جزو مهمی از شبکه های اجتماعی تبدیل شده و اکثر کاربران ادیت ویدیو با گوشی ترجیح میدهند.

در این مقاله از بنرساز شما را با چند مورد از بهترین برنامه های ادیت ویدیو با گوشی آشنا میکنم. پس بهتر است قبل از اینکه ویدئوهایتان را در اینستاگرام و شبکه های اجتماعی دیگر به اشتراک بگذارید، این نرم افزارهای قدرتمند و محبوب را بشناسید.

بهترین برنامه ادیت ویدیو برای اندروید و iOS

با تنوع گسترده ای از برنامه هایی که برای ادیت و تدوین ویدیو وجود دارد، شاید انتخاب بهترین برنامه کار چندان آسانی نباشد. در اینجا چند مورد از بهترین نرم افزارهای ادیت ویدئو را معرفی خواهیم کرد:

  1. Adobe Premiere Rush
  2. KineMaster
  3. CapCut
  4. Quik
  5. Filmora
  6. LumaFusion
  7. InShot
  8. Magisto

برای آشنایی بیشتر با این برنامه ها، تا انتها با من همراه باشید.

1- Adobe Premiere Rush

نرم افزاری قدرتمند و در عین حال سبک است که با رابط کاربری ساده ای که دارد، استفاده از آن را لذت بخش می کند. Adobe Premiere Rush طیف گسترده ای از قابلیت ها را در اختیارتان می گذارد، اما باید گفت، این نرم افزار برای دسترسی به تمامی ویژگی ها نیاز به اشتراک دارد. نسخه رایگان این نرم افزار به شما این امکان را می دهد تا با محدودیت در برخی قابلیت ها، تا 1080p خروجی بگیرید.

Adobe-Premiere-Rush

2- KineMaster

KineMaster با رابط کاربری آسان و قابلیت های ادیت خود متمایز است. این نرم افزار از چند لایه ویدیو و صدا پشتیبانی می کند و برای مبتدیان و ویرایشگران باتجربه ایده آل است. حتی در نسخه رایگان این نرم افزار با محدودیت های بسیار کمی مواجه می شوید.

kinemaster

3- CapCut

وقتی صحبت از ادیت ویدئو برای شبکه های اجتماعی می شود، CapCut حرف برای گفتن دارد. سازنده این نرم افزار، شرکت ByteDance است که خالق پلتفرم TikTok می باشد. این نرم افزار با رابط کاربری عالی و قابلیت های ادیت قدرتمند خود محبوبیت زیادی کسب کرده است.

capcut

4- Quik

Quik برنامه‌ای از شرکت GoPro است که به سادگی و سرعت در ویرایش ویدیو مشهور است. این برنامه به صورت خودکار بهترین لحظات ویدیو را انتخاب کرده و با افزودن افکت‌ها و موسیقی، ویدیویی جذاب ایجاد می‌کند. این برنامه برای کاربران مبتدی و کسانی که به دنبال سرعت و سادگی در ویرایش هستند، مناسب است.

quik

5- Filmora

Filmora یک برنامه محبوب ادیت ویدیو با هوش مصنوعی است که امکاناتی نظیر برش خودکار با هوش مصنوعی، حذف کننده هوش مصنوعی، زیرنویس‌های پویا، تبدیل متن به ویدیو، تبدیل نوشتار به گفتار را برایتان فراهم میکند. این برنامه همچنین افکت‌ها و فیلترهای متنوعی برای بهبود کیفیت ویدیو ارائه می‌دهد.

filmora

6- LumaFusion

LumaFusion یکی از پیشرفته‌ترین برنامه‌های ادیت ویدیو برای iOS است. این برنامه امکاناتی مانند تدوین چند لایه‌ای، تصحیح رنگ، تنظیم صدا، و افکت‌های ویژه را ارائه می‌دهد و به خصوص برای کاربران حرفه‌ای و فیلمسازان مستقل مناسب است.

lumafusion

7- InShot

InShot یک برنامه محبوب برای ویرایش ویدیو و عکس است. این برنامه ابزارهایی برای بریدن ویدیو، افزودن موسیقی، افکت‌ها و فیلترهای متنوع دارد. همچنین قابلیت به اشتراک‌گذاری مستقیم ویدیوها در شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام و یوتیوب را فراهم می‌کند.

inshot

8- Magisto

Magisto برنامه‌ای است که با استفاده از هوش مصنوعی ویدیوهای شما را تحلیل کرده و به صورت خودکار بهترین بخش‌ها را انتخاب و تدوین می‌کند. این برنامه برای کاربران مبتدی و کسانی که به دنبال ویرایش سریع و ساده هستند، مناسب است.

Magisto

برای ادیت ویدئو ممکن است شما نیاز داشته باشید تا صدا یا موزیک یک ویدئو را جدا کنید و در پروژه خود استفاده کنید، برای انجام این کار حتما مقاله ” آموزش جدا کردن صدا از فیلم ” را مطالعه کنید!

ادیت ویدیو با گوشی بهتر است یا کامپیوتر؟

ادیت ویدیو با گوشی یا کامپیوتر هر کدام مزایا و معایب خود را دارند و انتخاب بین این دو بستگی به نیازهای کاربر دارد.

مزایا و معایب ادیت ویدیو با گوشی

گوشی قابل حمل و همیشه همراه شماست، پس می توانید در هر زمانی به ادیت ویدیو بپردازید. همچنین، برنامه های ادیت ویدیو با گوشی رابط کاربری ساده تری دارند و یادگیری آنها سریع تر است.

اگر هدف شما ادیت ویدیو های کوتاه برای شبکه های اجتماعی است، احتمالا برنامه های گوشی گزینه مناسب تر و کارآمدتری برای شما باشند.

در این میان، یکی از معایب برنامه های گوشی، محدودیت در امکانات است و ابزارهای حرفه ای موجود در کامپیوتر را به شما ارائه نمی دهند. محدودیت در قدرت پردازشگر و همچنین صفحه نمایش کوچک تر از دیگر معایب ادیت ویدیو با گوشی است.

مزایا و معایب ادیت ویدیو با کامپیوتر

کامپیوترها معمولاً قدرت پردازشی بیشتری دارند و می‌توانند با فایل‌های حجیم و پردازش‌های سنگین بهتر کنار بیایند. صفحه‌نمایش بزرگ‌ تر کامپیوتر هم این امکان را می دهد تا جزئیات و دقت بیشتری در ادیت ویدیو داشته باشید.

پس اگر هدفتان ادیت ویدیو برای پروژه‌های حرفه‌ای تر و پیچیده تر است، نرم‌افزارهای ادیت ویدیو برای کامپیوتر امکانات و ابزارهای بسیار پیشرفته‌تری دارند که مطمئنا گزینه مناسب تری برایتان خواهند بود.

با اینحال، ادیت ویدیو با کامپیوتر نیاز به محیط کاری ثابت دارد و نمی‌توان آن را به راحتی با خود حمل کرد. نرم‌افزارهای ادیت ویدیو برای کامپیوتر معمولاً پیچیده‌تر هستند و نیاز به زمان بیشتری برای یادگیری دارند.

برنامه ای که برای ادیت ویدئو استفاده می کنید، بستگی به نوع نیاز و قابلیت های شما دارد. در این مقاله به معرفی 3 مورد از بهترین نرم افزارهای ادیت ویدئو در بازار پرداختیم و امیدواریم که برایتان مفید بوده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نرم افزارهای موشن گرافیک مقاله ”معرفی بهترین نرم افزار موشن گرافیک” را مطالعه کنید!

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
Picture of هادی سیفی
هادی سیفی
هادی سیفی متولد خرداد ماه سال 1374 با مدرک کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی از سال 1400 در زمینه طراحی گرافیک و مقاله نویسی فعالیت خود را آغاز کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *