متن منوی رستوران

متن منوی رستوران

چطور منوی رستوران را بنویسیم؟

به ۵ موردی که برای نوشتن یک منوی مناسب جهت رستوران نیاز داریم اشاره میکنیم:

متن منوی رستوران

۱- انتخاب آیتم های منو

نوشتن منوی رستوران بسیار حائز اهمیت است. چه غذاهایی را باید در منو گنجاند و از ارائه چه غذاهایی باید صرف نظر کرد؟ یک منو ی ایده آل ترکیب و تعادلی از غذاهای منحصر به فرد و غذاهای قدیمی و دلخواه اکثریت مشتریان میباشد. همچنین باید در برگیرنده ی غذاهایی با قیمت متعادل برای حفظ سود باشد.غذاهایی را باید انتخاب کرد که بتوان در مواقع شلوغی و پیک رستوران در آشپزخانه به سرعت تهیه و ارائه کرد.

۲- قیمت گذاری آیتم های منو

دانستن قیمت مواد اولیه برای نوشتن یک منوی سودآور ضروری است. به عبادت دیگر برای قیمت گذاری آیتمهای منو دقیقاً نیاز دارید بدانید قیمت مواد اولیه ی هد غذا چقدر است. به طور متوسط سود هر منو برای شما چیزی حدود ۴ الی ۴/۵ برابر میباشد. بدین معنی است که اگر شما به عنوان مثال مواد اولیه را ۱۰۰۰ تومان خریداری میکنید باید چیزی در حدود ۴۵۰۰ تومان به فروش برسانید. شاید به نظر برسد که شما مبلغ بسیار بالایی سود خواهید کرد ولی فراموش نکنید که شما صرفاً بابت همان مواد غذایی پول نمیگیرید. شما به افرادی بابت آماده سازی، پخت، سرو، نظافت سالن و … پول پرداخت میکنید به علاوه شما هزینه هایی مثل هزینه های جاری نیز دارید.

متن منوی رستوران

۳- در مورد طرح بندی منو تصمیم بگیرید

فونت و رنگ آمیزی طرح منوی شما باید تم رستوران شما را منعکس کند. به عنوان مثال اگر شما قصد دارید یک رستوران مکزیکی راه اندازی کنید، رنگهای پر جنب و جوش مثل قرمز، بنفش، فیروزه ای و سبز انتخابهای مناسبی برای منو خواهد بود. دقت کنید که از فونت های بسیار ریز یا فونت هایی که خواندن آنها دشوار است پرهیز کنید.

۴- در منوی رستوران از چه چیزهایی باید اجتناب کرد

منو قلب هر رستوران محسوب میشود. در حقیقت ویترینی است برای انواع غذا و نوشیدنی شما. درحالی که میتوان منوها را به عناوین مختلف و متنوع به مشتریان ارائه داد ولی چند دستورالعمل مهم وجود داد که برای نوشتن و طراحی منو باید رعایت کرد. همانطور که قبلاً گفته شد از فونت های غیر معمول و سخت برای نوشتن منو استفاده نکنید. از نوشتن مقدار دقیق غذایی که در بشقاب مشتری سرو خواهد شد پرهیز کنید. از نوشتن بیش از حد اصطلاحات آشپزی خودداری کنید، منو شما باید برای همه قابل درک باشد، و بسیاری موارد مشابه دیگر.

۵- منوی خود را آپدیت کنید

منو چیزی نیست که یکبار نوشته شود و بعد به دست فراموشی سپرده شود. منوی خود را حداقل سالی یکبار و ترجیحاً سالی دوبار آپدیت کنید. به روز رسانی منظم منو به شما اجازه میدهد تا غذاهایی را که محبوب تر هستند را تقویت، و غذاهای کم فروش تر را بررسی کنید.

 

متن منوی رستوران

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *