طراحی شده توسط تیم طراحی بنرساز
برای ” ثبت سفارش ” کلیک کنید
یا با شماره ۰۹۲۱۴۵۷۳۸۷۶ تماس بگیرید
یکی از کارهای نه چندان آسانی که هنگام راه اندازی کافی شاپتان باید انجام دهید مشخص کردن و طراحی منوی کافی شاپ است. شاید برایتان سوال پیش بیاید که چرا سخت؟ واقعیت این است که برای داشتن یک منوی مناسب باید چندین فاکتور را در نظر داشته باشید.
یکی از کارهای نه چندان آسانی که هنگام راه اندازی کافی شاپتان باید انجام دهید مشخص کردن و طراحی منوی کافی شاپ است. شاید برایتان سوال پیش بیاید که چرا سخت؟ واقعیت این است که برای داشتن یک منوی مناسب باید چندین فاکتور را در نظر داشته باشید. با رعایت چند نکته کوچک میتوانید به راحتی از این مرحله بگذرید اما اگر به آنها توجه نکنید، نه تنها پروسه طراحی منوی که بعدها تامین و مدیریت سفارشاتتان نیز دچار مشکل خواهد شد. ۵ نکته بسیار سادهای که برای داشتن یک منوی کافی شاپ مناسب باید در نظر بگیرید اینها هستند:
طراحی منوی کافی شاپ
طراحی منوی کافی شاپ اولین موردی که باید حسابی به آن فکر کنید و برایش برنامه ریزی کنید نوشیدنیهایتان هستند.
به این فکر کنید که چه چیزهایی را میتوانید هر روز تهیه کنید و چه چیزهایی را نه. اینکه مشتری از منوتان چیزی را سفارش دهد و شما نتوانید آن را سرو کنید چندان خوشایند نیست. چنین چیزهایی را میتوانید روی یک بورد کوچک به عنوان منوی روز مشخص کنید.
یک ایده خلاقانه برای اینکه بتوانید منوی روزانه کافی شاپ تان را روی دیوار مقابل چشم مشتریان نصب کنید.
برای اینکه بتوانید ایده بگیرید، بد نیست سری به کافی شاپهای مختلف بزنید و هر چه تعداد منوی که میتوانید را ببینید. تنها به فضاهای دم دستتان فکر نکنید؛ در اینترنت به دنبال منوی کافی شاپهای مختلف از شهرهای دیگر و حتی از کشورهای دیگر بگردید و نوشیدنیهایی که از پس تهیهشان برمیآیید و به نظرتان جالب هستند یادداشت کنید. به جز کافی شاپها منوی کافهها و بارها را نیز ببینید و البته به طراحی منوها نیز توجه کنید؛ بدون شک ایدههای خلاقانهای خواهید یافت.
طراحی منوی کافی شاپ
چند دسته از نوشیدنیهایی که باید در منوتان بگنجانید اینها هستند:
- نوشیدنیهایی که بر پایه اسپرسو هستند (امریکانو، لاته، کاپوچینو،ماکیاتو و …)
- قهوههای دمی مثل فرنچ پرس و …
- نوشیدنیهای گرم دیگر مانند چای، انواع دمنوش، هات چاکلت و …
- نوشیدنیهای سرد مانند شیکها، اسموتیها، آبمیوهها، کوکتلها و …
- نوشیدنیهای فصلی، جایی که میتوانید خلاقیت بیشتری به خرج دهید و طعمها و حس و حالهای هیجان انگیزتری به منوتان اضافه کنید. اگر بخواهید منوتان را هر فصل عوض نکنید شاید بد نباشد که نوشیدنیهای این بخش را هم کنار منوی روزتان روی یک برد اضافه کنید.
نکته: توجه کنید که درمواردی که واضح نیست نوشیدنی از چه چیزهایی تشکیل شده توضیحات کافی را ارائه کنید و گزینههایی را که میتوانید بسته به انتخاب مشتری به نوشیدنیهایتان اضافه کنید (مثل شیر، انواع سیروپ و …) را هم قید کنید.
طراحی منوی کافی شاپ ویتامین بار عسل
ویژگی منو کافی شاپ
طراحی منوی کافی شاپ نیازمند داشتن ویژگی هایی است که عبارتند از :
- ليست نوشيدنی هايی که حتما بايد در منوی خود داشته باشيد
- نوشيدنی های که بر پايه اسپرسو هستند. آمريکانو، لاته، کاپوچينو، ماکيانو، …
- قهوه های دمی مثل فرنچ پرس
- نوشيدنی های گرم مثل دمنوش ها، چايی، هات چاکلت،…
- نوشيدنی های سرد مثل شيک ها، اسموتی ها، آبميوه ها، کوکتل ها،….
- بررسی کافی شاپ های دیگر :
به محيط جغرافيایی که در آن قرار داريد توجه کنيد. به کافی شاپ های اطراف خود سر بزنيد و ببينيد چه چيزهايی را سرو می کنند. و مردم طرفدار کدام يک از آنها هستند. و به يک نکته زياد توجه کنيد و آن اين است که چيزهايی که تازه محبوبيت پيدا کرده اند در کافی شاپ ها را حتما در منوی خودتان داشته باشيد، و خودتان را به روز نگه داريد. برای مثال توجه کنيد که منوی مناسب برای خانواده ها با منوی مناسب برای دانشجوها فرق دارند باهم .
طرح گرافيکی کافی شاپ:
به اين فکر کنيد که منوی خود را چگونه می خواهيد طراحی کنيد. می خواهيد منوی کاغذی داشته باشيد يا روی برد هم می خواهيد منو داشته باشيد. منوی تک صفحه ای می خواهيد يا يک منو با چندين بخش و صفحه و دسته بندی به چه شکل خواهد بود. و به اين نکته بايد توجه داشته باشيد با تهيه يک منوی خوب می توانيد تجربه مشتريان خود را در مورد سفارش پويا تر کنيد.
برای اطلاع بیشتر درمورد ” کافی شاپ ” روی لینک کلیک کنید.أ
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.